Масштабна ДТП у Туреччині: десяток загиблих, майже 60 поранених (фото)

Дорожньо-транспортна пригода в Туреччині: загибель і поранені

У наслідок масштабної дорожньо-транспортної пригоди в чорноморському регіоні Туреччини загинули 10 людей, а 59 отримали поранення, повідомив міністр охорони здоров'я Туреччини Фахреттін Коджа у Twitter.

У ланцюговій дорожньо-транспортній пригоді, яка сталася сьогодні вранці о 04.36 у районі Текелер провінції Сакарія на шосе Північна Мармара, 10 людей загинули на місці події, 59 осіб отримали поранення, вісім із них у тяжкому стані. Постраждалих транспортували до лікарень 30 каретами швидкої допомоги

Губернатор провінції Сакарія Яшар Караденіз розповів, що причиною аварії стали несприятливі погодні умови, зокрема густий туман, повідомляє телеканал CNN Türk.

За попередніми даними, аварія сталася через зіткнення автомобіля та вантажівки, а потім у неї потрапили інші транспортні засоби. Деякі люди загинули через наїзд автомобіля на тих, хто вийшов зі своїх машин і спостерігав за першою дорожньо-транспортною пригодою.

У ДТП було залучено сім транспортних засобів, з них три автобуси та одна вантажівка. Рух транспорту по шосе в напрямку Стамбула був зупинений на шість годин.

Раніше у Польщі мікроавтобус з українцями потрапив у ДТП.