На Вінниччині чоловіки у камуфляжі розстріляли поліцейських: фото з місця події

У Гайсинському районі Вінницької області сталася трагедія - невідомі розстріляли співробітників поліції. Один поліцейський загинув, а інший отримав поранення.

Наразі, у зв'язку з цим інцидентом, у Вінницькій та Одеській областях запроваджено оперативний план "Сірена" для пошуку злочинців.

Оперативні служби заручилися підтримкою та вдало встановили осіб, які мають відношення до цього злочину. Інформація надана до всіх регіональних підрозділів Національної поліції.

За попередніми даними, поліцейські зупинили для перевірки темний автомобіль, у якому перебували двоє чоловіків. Вони відкрили стрілянину за правоохоронцями. У результаті, 20-річний поліцейський загинув, а його напарник отримав поранення.

Також у мережі поширюється відео з особами, які розшукує поліція:

Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко прокоментував цю трагедію:

"Не має значення, хто і в якому одязі. Нетерпимість до цього злочину неприйнятна і непохитна. Виправдань для цього злочину немає й не може бути.

Клименко також висловив співчуття сім'ї та близьким загиблого поліцейського і додав, що цей випадок показує, що навіть в тилу поліцейські не є безпечними.

Також прочитайте: "СБУ розкрила замах на Зеленського в Польщі, організований російським агентом"