Найбагатші у світі. Хто потрапив до рейтингу Bloomberg

У список мільярдерів видання Bloomberg включило кількох видатних осіб. Зокрема, серед трійки лідерів - Ілон Маск, Джефф Безос і Бернар Арно. Детальніше про усіх мільярдерів можна знайти на сайті Bloomberg.

За словами Bloomberg, статки Ілона Маска оцінюються в 234 мільярди доларів, а їхнє збільшення з початку року склало 96,8 мільярдів. Джефф Безос, власник Amazon, зумів обійти Бернара Арно і тепер займає друге місце зі статками в розмірі 156 мільярдів доларів. Арно втратив близько 7 мільярдів доларів і опинився на третьому місці зі статками в розмірі 155 мільярдів доларів.

На четвертому і п'ятому місці розташувалися Білл Гейтс (125 мільярдів доларів) і Ларрі Еллісон (123 мільярди доларів) відповідно. Таким чином, рейтинг мільярдерів залишився досить стабільним.

Білл Гейтс також висловив свою думку щодо штучного інтелекту, вважаючи його найважливішим технологічним досягненням останніх десятиліть. Він порівняв його з мікропроцесором, персональним комп'ютером, інтернетом і мобільним телефоном. У свою чергу, Microsoft розробляє плани щодо створення квантового суперкомп'ютера протягом наступних 10 років.

Приєднуйтесь до нашого телеграм каналу новин - INKORR.