Народна депутатка повідомила, хто був ціллю окупантів у Одесі

Народна депутатка повідомила, хто був ціллю окупантів у Одесі

Російські окупанти цілилися на ключових осіб Нацгвардії та Нацполіції в Одесі

Народна депутатка Соломія Бобровська повідомила, що російські окупанти намагалися завдати ударів по ключовим особам Нацгвардії та Нацполіції в Одесі. Вона звернулась до СБУ з проханням виявити зрадників та колаборантів. Бобровська наголосила, що Одещині потрібно зайнятись виявленням агентурних мереж.

Загиблі та постраждалі внаслідок ракетної атаки в Одесі

Одеська ОВА повідомила про ракетний удар, що стався 15 березня. Внаслідок атаки є загиблі та постраждалі. У результаті ракетної атаки загинули фельдшер та співробітник ДСНС, які приїхали надавати допомогу. Кількість жертв зросла до 21, ще один працівник Державної служби з надзвичайних ситуацій помер у лікарні. 16 березня оголошено День жалоби.

Найдужче мені хочеться після вчорашнього умисного та кривавого удару по Одесі – це, щоб Служба безпеки України якнайшвидше виявила колаборантів та зрадників, які власне здали локацію і знали про можливе перебування непросто військових, але й ключових для Національної гвардії України та ГУНП осіб. Одещина і українці мають знати прізвища та обличчя зрадників – повідомила Соломія Бобровська.

Читайте також:

  • Відомий співак повідомив, що через ракетний обстріл Одеси, загинула його рідна людина
  • Трагедія в Одесі. Непокаране зло завжди продовжується

Читайте також: