Росіяни атакували Хмельницьку область «Кинджалами»

Сьогодні, 14 грудня, російські загарбники напали на Хмельницьку область використовуючи аеробалістичні ракети під назвою "Кинджал". Про це повідомив речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат в ефірі телемарафону.

Внаслідок цієї атаки, ракети були запущені в бік Старокостянтинова, що знаходиться в Хмельницькій області. Оголошення тривоги було зроблено о 14:09, коли був поширений сигнал по всій Україні. За десять хвилин після оголошення тривоги, ракети вже досягли Хмельницької області", - зазначив він.

Ігнат підтвердив, що російські загарбники використали ракети "Кинджал", але не уточнив наслідки атаки.

"Що стосується наслідків, а також ефективності ракет "Кинджал", ми не можемо їх розкрити. Нехай ворог сам зробить свої висновки. Ми не будемо розкривати інформацію про ціль атаки та результати", - додав речник.

Наразі триває 659-та доба повномасштабної війни Росії проти України. За останню добу відбулося 120 бойових зіткнень. Військова авіація завдала ударів по п'яти районах зосередження супротивника, а ракетні війська вдарили по пункту управління, п'яти районах зосередження супротивника та складу боєприпасів.