«Росіяни на фронті стали дуже поспішати». Військовий ЗСУ назвав причини

Російські військові на фронті
Російські військові на фронті

На передовій відчувається враження, що російські окупанти поспішають, оскільки працюють вони дуже швидко. Про це заявив військовослужбовець ЗСУ Кирило Сазонов в ефірі телеканалу "Київ 24".

Захисник зазначив, що росіяни не звертають уваги на втрати, що підтверджують цифри Генштабу, і продовжують наступати на Часів Яр в Донецькій області, а також на Торецький та Покровський напрямки.

Таке поспішання військовик пов'язує, зокрема, з тим, що незабаром українська армія отримає західні винищувачі F-16. Однак це не єдиний варіант.

«Можливо, будуть якісь переговори восени. Можливо, вони прив'язані до виборів президента Сполучених Штатів. Можливо, вони чекають, як і ми, на F-16, на ракети, на те, що ми будемо контролювати повітря і все буде інакше, оскільки без керованих авіаційних бомб вони вже, мабуть, не зможуть працювати», – припустив український воїн.

Нагадаємо, що окупанти недавно продовжили свої позиції неподалік Торецька. Геолокаційні кадри показують, що російські війська продовжують наступ на південь Північного моря і на південь Нью-Йорка.

До речі, українські розвідники здійснили серію успішних ударів FPV-дронами по цілях російських окупантів. Оператори підрозділу Ghost Головного управління розвідки Міноборони України виконали ці удари.

Читайте також

У Запоріжжі та Миколаєві пролунали вибухи
сьогодні, 00:47 984 переглянули
Вибухи в Запоріжжі та Миколаєві