Розвідка: Росіяни намагаються приховати факт диверсії на нафтобазі у Воронежі

За повідомленням Головного управління розвідки Міністерства оборони України, у Росії відбулася диверсія на нафтобазі компанії "Роснєфть" у місті Воронеж. 12 грудня стався вибух, коли невідомі противники путінського режиму підірвали резервуар з пальним, що призвело до пожежі на об'єкті.

З метою приховування факту диверсії та своєї неспроможності забезпечити безпеку на критичних об'єктах, місцева воронезька влада організувала "навчання підрозділів міністерства з надзвичайних ситуацій" неподалік від цистерни з пальним. Навіть самі слідчі не розуміють, яким чином ці "навчання" маскують роботу слідчих органів на нафтобазі.

Конфлікт між Росією та Україною триває вже 659-ту добу. Протягом останньої доби було зафіксовано 120 бойових зіткнень. Авіація сил оборони завдала ударів по п'яти районах, де були зосереджені противників з їхнім військовим обладнанням.

Підрозділи ракетних військ вразили пункт управління, п'ять районів зосередження військових та озброєння, а також склади боєприпасів противника.