Силам оборони вдається поступово витісняти війська окупанта з Харківщини, - Зеленський

Силам оборони вдається поступово витісняти війська окупанта з Харківщини, - Зеленський

Президент України Володимир Зеленський провів нараду після Саміту миру і наголосив на необхідності безперервної роботи над досягненням миру. Він зауважив, що Україна готується до приєднання держав до підсумкового комюніке Саміту і роботи груп за пунктами Формули миру.

"Зараз – жодних пауз. Ми зробили перший відчутний крок до миру – у безпрецедентній єдності країн світу. Це успіх України, що вперше в нашій історії стільки лідерів, держав зібралися заради України та заради миру", - заявив Зеленський.

Президент висловив подяку усім, хто допомагає Україні, та показав гордість за борців на фронті і в роботі заради держави і людей. Він також відзначив, що Україна тепер має свою суб'єктність.

"Ця надзвичайна сміливість та відданість дозволяють нам працювати з абсолютно різними партнерами в умовах однакової поваги до справедливих інтересів України", - підкреслив Зеленський.

Про ситуацію на фронті, президент повідомив, що Україні вдається поступово витісняти окупантів з Харківщини і він висловив подяку всім воїнам, які виконують завдання.

Читайте також: