Стало відомо, куди РФ забрала кораблі з Феодосії

Росія перебазовує свої кораблі після удару ЗСУ

Російські кораблі, які розташовані у порту Феодосії в окупованому Криму, будуть перебазовані після атаки ЗСУ. Про це повідомила начальниця прес-центру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк.

За мародерським принципом окупанти забрали все, розуміючи що загроза реальна. Вони її відчули. Зараз частину вони намагаються тримати у відкритому морі, а більшість, все ж таки, розподілено між бухтами Новоросійська. Також деякі кораблі, поки що, залишаються у Севастополі. Але очевидно, що росіяни вже збирають речі

Кількість військових кораблів, які залишилися в Криму, наразі не відома. Росія продовжує маневрувати.

Один із великих десантних кораблів, очікуючи свого кінця, продовжує курсувати між Севастополем і Новоросійськом, перевозячи майно. Явно, вони евакуюють все, що можуть. Незважаючи на заяви росіян, інфраструктура портів також є ціллю для ураження, оскільки вона забезпечує зброєприпаси для військових кораблів

Нагадаємо, що вночі на 26 грудня в порту Феодосії в окупованому Криму сталися потужні вибухи і спалахнула пожежа. Місцеві мешканці почули кілька вибухів, а потім у небі з'явились сліди диму.

Головнокомандувач Повітряних Сил ЗСУ Микола Олещук повідомив, що корабель "Новочеркаськ" був атакований в порту Феодосії. На борту корабля перебували ударні безпілотники "Шахед" з Ірану.