У Силах оборони півдня спростували інформацію, що поліцейського на Вінниччині вбили військовослужбовці 28 ОМБр

Силі оборони півдня України спростували інформацію про вбивць поліцейського

Представники Сил оборони півдня України прокоментували інформацію про те, що вбивці поліцейського на Вінниччині якимось чином пов'язані з 28-ю окремою механізованою бригадою ЗСУ. За офіційною заявою військових, ця інформація не відповідає дійсності.

"Хочемо зазначити, що особи, підозрювані у злочині, вже не належать до 28-ї бригади і приймають участь у роботі інших військових частин. Ми робимо все можливе, щоб сприяти розслідуванню цього випадку та забезпечити справедливість", - зазначено у повідомленні.

Нагадування про подію

20 квітня у Гайсинському районі Вінницької області невідомі розстріляли співробітників поліції. Один поліцейський загинув, інший отримав поранення.

Відомості про загиблого поліцейського

Загиблим поліцейським є Максим Зарецький, якому було всього 20 років. Він навчався у Національній академії внутрішніх справ та майже два роки працював у секторі реагування патрульної поліції в місті Бершадь, Гайсинського району на Вінниччині.

Фото та відео злочинців

У мережі з'явилося відео з боді-камери загиблого поліцейського, а також фотографії вбивць - це батько та син, які раніше працювали у ЗСУ.