У Запоріжжі чоловік застрелив чиновника

У Запоріжжі чоловік застрелив чиновника

Сьогодні вранці у місті Запоріжжі сталася стрілянина, в результаті якої посадовець загинув. За цим фактом відкрито кримінальне провадження, поліція розшукує стрілка, повідомили у вівторок в Національній поліції України.

Вранці у середмісті Запоріжжя було скоєно вбивство. Зловмисник здійснив чотири постріли у потерпілого. Останній від отриманих поранень помер у лікарні. Поліція проводить невідкладні слідчо-оперативні заходи

За інформацією поліції, повідомлення про стрілянину та поранення чоловіка надійшло 11 червня о 07:55.

Працівники поліції встановили, що біля підʼїзду багатоповерхівки невідомий з вогнепальної зброї здійснив постріли у посадовця та зник з місця події. Потерпілого доставили до лікарні, де він помер під час надання медичної допомоги.

У зв'язку з цим інцидентом розпочати кримінальне провадження за статтею 115 (Вбивство) Кримінального кодексу України. Продовжуються слідчі дії для розкриття цієї злочинної події.

За даними правоохоронних органів, йдеться про Максима Денщіка. Він раніше працював директором департаменту правового забезпечення Запоріжської міської ради, але був тимчасово відсторонений від виконання обов'язків під час розслідування.

8Словацький прем'єр-міністр Роберт Фіцо також став жертвою замаху на його життя. Інцидент стався 15 травня у місті Хандлова після засідання уряду. Несправний Юргай Чінтула вистрілив у Роберта Фіцо кілька разів. Нападник заявив, що не мав наміру вбити Фіцо, але хотів покарати його за неприйнятну політику. Він замах планував уже два дні та обурений діями прем'єр-міністра.

Читайте також: