Ув’язнений Гіркін розповів у листі про плачевну ситуацію росіян на фронті – ISW

За словами ув'язненого терориста Ігоря Стрєлкова-Гіркіна, незабаром окупанти будуть мати менші можливості для наступальних дій в Україні. Про це він написав у своєму листі, який оприлюднила його дружина Мирослава Регінська. Він також підкреслив, що ситуація для росіян поступово погіршується і вони стають уразливішими.

Стрєлков-Гіркін зазначив, що російські війська не змогли розвинути широкомасштабний наступ та досягти своїх стратегічних цілей. Він також наголосив на тому, що окупанти зазнали значних втрат в районі Авдіївки. За його словами, зусилля росіян з відбиття локальних атак українських військових та одночасних наступальних операцій матимуть негативний вплив на їхні можливості до весни наступного року.

Терорист також зазначив, що російська армія не здатна до широкомасштабного наступу, навіть якщо українські війська не зможуть витіснити їх та прорватися протягом осіньо-зимового сезону. Він також припустив, що українські військові можуть успішно перемогти російські сили, які вже виснажені багатомісячними боями.

Зауважимо, що Ігор Стрєлков-Гіркін був затриманий влітку. Терорист висловив бажання балотуватись на пост президента Росії і назвав кілька плюсів у порівнянні з Путіним.