В Харківському зоопарку народилися двоє ягуарів (відео)

В Харківському зоопарку народилися двоє ягуарів (відео)

У Харкові народилися дитинчата ягуарів

Міський голова Харкова Ігор Терехов повідомив, що два місяці тому в зоопарку міста народилися дві дитинчата ягуарів – обидві дівчатка. Він поділився цією новиною у Telegram.

«У такі важкі часи, як нині, надзвичайно важливо помічати радісні події та ділитися ними один з одним. Ось одна з таких – ягуари», – написав він.

Терехов запропонував користувачам соцмереж пропонувати імена для ягуарів, залишаючи свої пропозиції в коментарях до його допису в Instagram та Facebook. Він зауважив, що будь-які ідеї вітаються, але хотілося б, щоб імена були влучними і відображали дух Харкова.

Пропозиції, що наберуть найбільшу кількість вподобань, будуть винесені на голосування.

Хвилясті калао повернулися до літнього маєтку

У зоопарку столиці до свого літнього маєтку повернулися дві хвилясті калао – Коша і Кора, повідомляє “Київський зоопарк”.

«Ці надзвичайні птахи цікаві не тільки барвистим пір'ям і чудернацьким дзьобом, але й своїми дивними харчовими уподобаннями. У їхньому раціоні поєднані ягоди та фрукти з яйцями та комахами, каші та овочі з гризунами, жабками та ящірками», – розповіли у зоопарку.

Повернувся бегемот Лілі

Також у суботу, 13 квітня, бегемотик Лілі знову повернулася після зимових холодів до літнього вольєра в Київському зоопарку, повідомляє пресслужба зоопарку.

З початком весни тварин і птахів переселяють до літніх будиночків та майданчиків. З суботи відвідувачі зможуть побачити бегемота.

Читайте також: