Вакарчук вперше за довгий час виставив світлину з мамою: рідні провели день на Закарпатті

Святослав Вакарчук провів цілий день з мамою у Мукачево

Фронтмен гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук опублікував рідкісне фото зі своєю мамою Світланою Олександрівною. Музикант провів цілий день з ненькою у Мукачево і висловив подяку за весняний настрій. "Рідко випадає провести цілий день з мамою. Вже традиційно провели цю весняну суботу в поїздці до рідного Мукачево. Дякую мамі за спогади та весняний настрій", - написав Вакарчук.

Шанувальники музиканта відзначили маму Вакарчука та висловили свою вдячність. "Дякуємо матусі за такого талановитого та дуже чуттєвого і гідного своєї країни сина!", "Моє рідне місто! Яка ваша мама файна та приваблива жіночка!", "Чудове фото! Безмежна подяка вашій матусі за вас! Святослав, ми вас любимо, ви найкращий!", "Пане Святославе, зовні Ви дуже подібні до мами. Кажуть, що якщо хлопчик подібний до мами, то буде щасливим. Але я знаю точно, що Ви будете абсолютно щасливим тільки після Перемоги України. То ж бажаю і Вам, і собі такого Щастя."

Святослав Вакарчук народився в Мукачево в сім'ї відомого українського науковця-фізика Івана Вакарчука. Він провів своє дитинство та юність у Львові. "Океан Ельзи" випустив нову пісню "Відповідь" і відеокліп на її підтримку. Також гурт зібрав гроші на підтримку саперів.

Святослав Вакарчук розповів, що родина є головною темою розмов з військовими і висловив свої побажання щастя і перемоги для України.