Військовий літак США під час тренувань розбився над Середземним морем – ЗМІ

Під час тренувань літак американських військово-повітряних сил зазнав аварії і розбився над східною частиною Середземного моря. Інформацію про це опублікував Daily Mail.

За даними Європейського Командування Збройних сил США (Eucom), літак здійснював навчальні маневри та сталося щось, що призвело до аварії. Це сталося вночі в п'ятницю.

Наразі немає інформації про членів екіпажу та можливих постраждалих або загиблих. Точна модель літака також не була зазначена. Причини аварії наразі встановлюються військовими.

Eucom повідомляє, що наразі не виявлено жодних доказів щодо збиття літака або ворожої діяльності.

Також, було повідомлено, що невеликий корпоративний літак розбився і спалахнув неподалік від аеропорту Френч-Веллі. Всі шість осіб, які знаходилися на борту, загинули.

Також раніше було повідомлено, що під час навчань Військово-повітряних сил Колумбії трапилося зіткнення двох літаків Т-27 Tucano. Під час зіткнення загинув пілот, підполковник Маріо Андрес Гонсалес. Інший пілот не постраждав.

Інцидент стався під час підготовки до авіашоу, яке відбудеться 20 липня в місті Ріо-Негро. Тренування проходили на військовому аеродромі Апіай у місті Вільявісенсіо.