Залужний та Умєров відвідали улюбленого генерала Зеленського (фото)

Незважаючи на поширені чутки про напруженість у стосунках, улюблений генерал президента Олександр Сирський та Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, разом з міністром оборони Рустем Умєровим відвідали позиції воїнів на Східному напрямку. Фотографії з цього заходу були опубліковані пресслужбою Міністерства оборони.

Під час свого візиту, міністр оборони вручив державні нагороди солдатам і полегшилодушно привітав їх з Днем Сухопутних військ.

Генерал-полковник Олександр Сирський, який є командувачем Оперативно-стратегічного угруповання військ «Хортиця», розповів міністру та Головнокомандувачу про ситуацію на Східному напрямку і обговорив ключові потреби українських воїнів, які необхідні для ефективного боротьби з ворогом.

Блок галереї

Міністр оборони наголосив, що під час поїздки також були обговорені питання підготовки нових рекрутів та підсилення фортифікацій уздовж лінії зіткнення. Умєров також зазначив, що працюють над посиленням постачання зброї на фронт, запускаються нові виробництва і розширюються можливості закупівель розвідувальних та ударних безпілотних літальних апаратів.

Юрій Луценко, ексгенеральний прокурор, у своєму інтерв'ю заявив, що він атегорично проти будь-якого розколу в командуванні ЗСУ. Він наголосив, що і Головнокомандувач Збройних сил Валерій Залужний, і командувач Сухопутними військами Олександр Сирський мають великий авторитет серед працівників ЗСУ.

Читайте також:

  • Головні генерали країни. Кого найбільше нагороджував президент
  • Улюблений генерал президента. І це не Залужний
  • Десакралізація Залужного