54 бойових зіткнення за добу: ЗСУ стримують атаки окупантів на всіх напрямках

Військові конфлікти, ЗСУ, атака окупантів
Військові конфлікти, ЗСУ, атака окупантів

За даними Генерального штабу ЗСУ, українські захисники продовжують стримувати натиск російських загарбників на різних напрямках фронту. Наразі відбулося 54 бойових зіткнення.

Найскладніша ситуація спостерігається в прикордонних районах Сумської області, де ворог активно використовує авіацію. Російські літаки скинули близько 30 керованих авіабомб на населені пункти, зазначивши Біловоди, Кияницю та Журавку.

На Харківському напрямку окупанти двічі атакували українські позиції поблизу Тихого і Вовчанська. На Куп'янському напрямку ворог намагався штурмувати оборону ЗСУ біля Петропавлівки та Новоосинового, проте безуспішно.

Найбільш жорсткі бої відбуваються на Лиманському напрямку, де загарбники здійснили 11 атак. Чотири з них продовжуються у районі Невського та Серебрянського лісу. На Сіверському напрямку противник намагався продовжити наступ, але українські військові відбили три штурми.

На Покровському напрямку окупанти атакували сім населених пунктів. Українські сили відбили восьм атак, абохар протистояння тривають. На Курахівському напрямку ворог чотири рази штурмував позиції ЗСУ поблизу Парасковіївки та Костянтинівки, використовуючи некеровані авіаракети.

На Оріхівському напрямку бойові дії не проводилися, але противник обстріляв райони Лобкового, П'ятихаток і Новоандріївки, випустивши понад 50 некерованих авіаційних ракет.

Українські військові продовжують мужньо захищати свою землю, стримуючи атаки ворога на всіх напрямках.

Читайте також