«Я не розумію, що його немає»: дружина Білоножка розповіла, як переживає його смерть

Світлана Білоножко розповіла в інтерв'ю tsn.ua про те, як переживає смерть свого чоловіка – народного артиста Віталія Білоножка. Жінка зізнається, що для їхньої родини – це трагедія.

Особисто для мене це взагалі кінець світу, якщо так говорити. Я не розумію, що його немає... У мене таке враження, що він весь час поруч. Я з кимось говорю, говорю: "Давайте Віталіка запитаємо", і я себе ловлю на думці, що не запитаємо... Але він завжди поруч. Мені сниться весь час, що він мене гладить по голові – якесь ніжне, тепле і ніби здалеку чомусь. Я швидко прокидаюся, а його немає. Мені весь час здається, що він десь поруч,

Артистка каже, що Віталій Білоножко внаслідок постійного стресу страждав на цукровий діабет. За словами жінки, він все брав дуже близько до серця. Та найбільше вплинула війна.

Я прокидаюсь, а він вже мені розповідає всі новини. Я казала йому, що так не можна. Але він був такою людиною. Вболівав за всіх.

Ми весь час лікувались, він приймав ліки. Одного вечора йому стало погано, я викликала швидку, піднявся цукор дуже високо, а тиск падає. Його відвезли в реанімацію. І там йому підправили здоров'я, стало все нормально. Перед цим був Новий рік і все було нормально. Мені так хотілося його тепла. І я підійшла до нього, він лежав, поцілувалися. І на ранок зателефонували синові й сказали, що помер. Серце просто не витримало, воно зупинилося. І нічого не могли зробити,

Нагадаємо, у січні у віці 70 років помер український естрадний співак, Народний артист України, співзасновник фестивалю сімейної творчості "Мелодія двох сердець" Віталій Білоножко.

В останній шлях артиста провели 12 січня. На церемонію прийшли відомі політики, Народні артисти, а також друзі та рідні Віталія Білоножка.

Читайте також:

  • Віталій Білоножко. Відходить епоха
  • Той, хто робив українську музику справді популярною. Пам'яті Віталія Білоножка