"Я ревнувала" – Єфросініна знайшла в телефоні чоловіка повідомлення від інших жінок

Ведуча Маша Єфросініна пригадала неприємні подробиці особистого життя з чоловіком Тимуром Хромаєвим.

Жінка зізналась, що знайшла в телефоні коханого повідомлення від інших. Про це розповіла в програмі "Дорослі дівчата".

"Я пам'ятаю, в нас була криза, ми роз'їхалися і я, звісно, коли ми роз'їхалися, полізла в телефон. Йому писала якась шизофренічна кількість дівчат. Якщо відкривати його месенджер, там були одні дівчата. Художниця, дизайнерка, письменниця, поетеса, ще хтось. І от вона йому там пише: "Я так би хотіла з тобою зустрітися, хоча б один вечір, хоча б якесь побачення". А він їй відповідає смайликом. Я ревнувала", зізналась.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Додала, що до повномасштабного вторгнення у них з чоловіком була складна розмова.

"Він мене не чув, було так, як він собі бачить світ. В нас були, і з його боку, і з мого боку, в кризових ситуаціях оці кончені моменти, коли ми піддивлялися телефон. Ми з Тимуром тоді зрозуміли, хочеш втратити партнера залізай в його телефон", підсумувала.

Хромаєв майже повністю втратив свій бізнес в Україні, який будував роками. Причиною став повномасштабний напад Росії. Бізнес Хромаєва був розташований у тих містах, які окупанти зруйнували. Єдине, що дало Хромаєву сили вижити ментально це йти захищати Україну. На початку повномасштабної війни чоловік поставив Єфросініну перед фактом, що пішов до добровольчого батальйону Збройних сил України. Телеведуча стверджує, що коханий був під Херсоном, Кривим Рогом на Дніпропетровщині. І робив "дуже багато речей", які допомагали ЗСУ.