Як олія допомагає боротися з неприємним запахом ‒ корисні поради

Як олія допомагає боротися з неприємним запахом ‒ корисні поради

Якщо ви довго виїжджаєте з дому і не користуєтесь раковиною та унітазом, може виникнути неприємний запах. Цього позбутися дуже складно, і, можливо, знадобиться викликати сантехніка. Однак є простий спосіб, як його уникнути. Для цього можна використовувати соняшникову олію. Вона утворює захисну плівку, яка не дозволяє запаху розповсюджуватися по будинку і легко змивається. Перед заливанням олії слід ретельно помити раковину та унітаз і почистити сифон. Якщо ви знаєте, що не будете користуватися ні унітазом, ні раковиною, можна налити в них соняшникової олії. Цей захист від запаху діє до трьох місяців, після чого труби можна легко очистити спеціальними засобами.

Неприємні запахи можуть мати різні джерела, тому їхнє усунення вимагає використання різних методів. Окрім частого провітрювання, існує багато ефективних способів зробити повітря в помешканні свіжим. Gazeta.ua зібрала деякі поради для цього.

Восени, перед настанням зимових морозів, важливо провести загальне прибирання в оселі. Це не менш важливо, ніж навесні. Gazeta.ua пропонує кілька порад, як підготувати домівку до зими.

Читайте також: