Як позбутися плям на пуховику без прання ‒ перевірений метод

Позбутися плям на пуховику без прання: швидкий спосіб

Одне з найскладніших завдань - позбутися плям на пуховику без прання. Але все ж є один простий спосіб, який може значно полегшити цей процес, повідомляє Gazeta.ua.

Навіть якщо ззовні пуховик виглядає чистим, рукави зазвичай не виглядають так добре. Проте, їх можна легко очистити окремо, виконавши лише декілька простих кроків.

Для початку, слід злегка змочити забруднені місця водою. Варто уникати застосування порошку для прання, оскільки він може залишити розводи. Краще скористатися звичайним господарським милом.

Намочіть губку для миття посуду або стару зубну щітку в милі, а потім ніжними рухами видаліть плями.

Після цього слід ретельно змити милом забруднення водою.

Щоб уникнути залишків на тканині, її можна просушити або махровим рушником або феном. Однак, найкраще дати рукавам висохнути самостійно. Для запобігання бруду на верхньому одязі його можна обробити спеціальним водовідштовхуючим засобом.

Прості поради щодо прання в'язаних виробів

Газета Gazeta.ua розповідає, що жирні плями на одязі є вічною проблемою. А після свят ця проблема набуває особливої актуальності. Хоча для видалення плям зазвичай використовуються дорогі засоби, існують декілька простих і дешевих методів, які також можуть бути дуже ефективними.

Зокрема, при пранні теплих в'язаних виробів, таких як шапки, шкарпетки, рукавички і светри, дотримання декількох простих порад може допомогти запобігти їх пошкодженню.