Як розтягнути секс і отримати максимум задоволення

Як розтягнути секс і отримати максимум задоволення

Щоб підвищити тривалість сексу, іноді потрібно використовувати не тільки лубриканти або презервативи. За порадою сексологів, є кілька трюків, які забезпечують максимальне задоволення.

Один з цих трюків - інтимні паузи. Вони рекомендують проводити кілька днів, тиждень або навіть місяць. Мінімально, треба збільшити час між близькістю. Це дозволяє тілам почувати суматоху один до одного, що робить секс яскравішим і тривалішим.

Коли збудження незначне, саме тоді і слід займатися сексом. Якщо обоє партнерів дуже збуджені, вони "налітають" один на одного і швидко досягають оргазму. Якщо бажання не так сильне, тоді потрібно більше часу на прелюдію і сам секс, щоб обоє отримали задоволення.

Доцільно домовитися запланувати тривалість оргазму. Це ефективний спосіб робити близькість приємнішою і довше триваючою. Полягає він у тому, що коли хтось з партнерів починає наближатися до оргазму, треба змінювати позу або техніку.

Варто також рознообразити прелюдію. Необхідно використовувати не лише мінет або кунілінгус, а й масаж, секс-іграшки, БДСМ-пристосування, пристрасні поцілунки.

  • Тантричний секс може сприяти заспокоєнню партнерів, допомогти їм розслабитися і відчути один одного. Якщо чоловік зацікавлений у такому експерименті, він буде приємно здивований тривалістю сексу після тантричних практик.
  • Перегляд порно може надихнути на зроблення акту любові більш різноманітним: зміну локації, пози, технік або запрошення третьої особи від ліжка.
  • Рекомендується поставити собі ціль збільшити тривалість близькості. Це може спровокувати зацікавленість партнера і він погодиться перевірити.

Щоб дізнатися, чи чоловік пристрасно займається сексом, треба звернути увагу не тільки на його великі пальці або накачане тіло, а на інші моменти. Якщо чоловік дбає про свою зачіску і бороду, це свідчить, що він піклується про свою зовнішність і буде вмілим у ліжку. Якщо чоловік любить експериментувати з одягом, то й в сексі він не проти новинок.

Читайте також: