Андрій Лунін з «Реалом» вийшов у півфінал Ліги чемпіонів

Сьогодні, 18 квітня, голкіпер мадридського "Реала" Андрій Лунін виграв серію пенальті проти "Ман Сіті". Внаслідок цього "Реал" вийшов у півфінал Ліги чемпіонів 2023/24. Про це повідомляє Суспільне.

Перший матч команд завершився результативною нічиєю - 3:3. Лунін вперше пропустив три м'ячі в одному поєдинку Ліги чемпіонів. Водночас здійснив три сейви.

Андрій Лунін провів шосту гру у поточному сезоні Ліги чемпіонів, зокрема четверту в плей-оф турніру.

Також сьогодні відбувся матч "Баварія" - "Арсенал".

"Арсенал" Олександра Зінченка вилетів з Ліги чемпіонів. У другому чвертьфінальному матчі лондонці поступились "Баварії" на виїзді - 0:1.

Перший матч завершився нічиєю - 2:2. Зінченко у тому матчі замінив гравця після перерви за рахунку 2:1 на користь "Баварії" і допоміг "Арсеналу" звести гру до нічиєї.

У матчі-відповіді Олександр Зінченко залишився у запасі "Арсеналу". В підсумку футбольний клуб зазнав поразки.

Нагадаємо, авторитетна британська газета The Guardian спрогнозувала, як збірна України виступить у фінальному турнірі Євро-2024, який відбудеться в Німеччині цього літа.

До слова, 27-річний захисник лондонського "Арсеналу" та один з лідерів збірної України, Олександр Зінченко дав інтерв'ю програмі BBC.

Журналісти прямо запитали футболіста, чи відгукнувся б він на призив на війну, якби бачив у цьому більшу цінність, ніж залишитися грати у футбол в англійській прем'єр-лізі. "Думаю, що відповідь зрозуміла. Я поїду", - відповів Зінченко.