Антициклон не відступає: українців порадує тепло до +26, синоптик дала прогноз

Погода в Україні на Чистий четвер

Синоптик Наталія Діденко повідомила, яка буде погода у Україні на Чистий четвер - 2 травня. За словами Діденко, у четвер українців очікує сонячна та тепла погода. Максимальна температура становитиме +21+26 градусів. Нічною температура буде +8+13 градусів. Синоптична ситуація дуже комфортна, тому можна спати з відчиненими вікнами. Є лише ймовірність короткочасних дощів у Сумській та Харківській областях. У Києві максимальна температура повітря буде +22+24 градуси.

Ніч ще приємно свіжа, +8+13 градусів, і така синоптична ситуація чи не найкомфортніша в році - і тепло і вночі навіть можна спати з відчиненими кватирками. Антициклон впевнено розташувався в Україні, тому й сухо, хіба що завтра на Сумщині та Харківщині є ймовірність періодичних короткочасних дощів. - зазначила синоптик.

Погода в Україні, прогноз погоди, погода у квітні

Найближчими днями очікується переважно тепла погода, хоча у суботу може посвіжіти трохи. У неділю на Великдень у північних областях, на заході, в центральній частині та на Харківщині очікуються короткочасні дощі з грозами. На півдні, у Луганській та Донецькій областях опадів не передбачається.

Раніше синоптик розповіла, яку погоду чекати на початку травня в Україні.