Астролог назвав одну з найважливіших дат для України - коли насправді настане рік Дракона і як його задобрити

Новорічні свята вже пройшли, але рік Дракона ще не розпочався, - повідомив астролог Віктор Давидов. Він зазначив, що "Рік Зеленого Дерев'яного Дракона" почнеться 10 лютого, і це буде особливий час для України.

"У цей період відчуємо переломний момент у війні. Надійде допомога, яку ми очікували. Події будуть швидко розвиватися, і ми спробуємо в них орієнтуватися. Частина війни переміститься на територію Росії", - сказав астролог.

Цей рік особливий для тих, хто народився у 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012 роках. За словами астролога, цей рік буде складним, але успішним для України і українців.

"Ми будемо свідками розпаду великої імперії зла і перемоги справедливості. Україна отримає конфісковані російські кошти і вдало їх інвестуватиме у свої військові потужності. Українці не відмовляться відвоювати свої землі і досягнуть свого", - пояснив Давидов.

Покровитель 2024 року символізує енергію та владу. За порадою астролога, щоб привабити багатство і успіх, людям потрібно прокинутися дуже рано 10 лютого і скласти план на весь рік.

Астролог також нагадав, що необхідно не боятися представляти свої найсміливіші ідеї, вірити власним переконанням і діяти так, як самі хочуть. Він також радить одягти зелений і фіолетовий одяг і носити прикраси, щоб привабити цікаві проекти та високі доходи. Особливу увагу слід приділити вечері, яка повинна бути розкішною і вишуканою.

Астролог також зазначив, що 2024 рік буде вельми успішним для тих, хто не відкладає своє життя на потім і досягає своїх цілей вже зараз. Він розповів, які знаки зодіаку будуть найщасливішими.