Сирський розповів про загострення ситуації на фронті

Сирський розповів про загострення ситуації на фронті

Ситуація на фронті залишається напруженою

Противник активно атакує наші підрозділи за декількома напрямками з метою просування вглиб території нашої держави, повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський у Телеграм-каналі.

Українські сили оборони ведуть жорсткі оборонні бої, зупиняючи спроби прориву російських оккупантів. Використовуються розвідка, артилерія та безпілотні системи.

"Ми знаємо плани ворога та гнучко реагуємо на всі його дії. Для посилення оборони вживаються всі необхідні заходи та приймаються рішення, у тому числі кадрові", - сказав Сирський.

Ситуація в Харківській області

На Куп'янському, Сіверському, Лиманському та Покровському напрямках тривають бої, що характеризуються великою динамікою. В окремих районах ворог має успіх, але сили оборони витісняють його та покращують своє становище. На Краматорському напрямку противник продовжує наступ на схід від міста Годин Яр і намагається відновити своє становище у районі Кліщіївки.

Ротація підрозділів із метою відпочинку та відновлення

Незважаючи на складну ситуацію, проводиться ротація підрозділів для відпочинку військовослужбовців та відновлення боєздатності бригад.

Посилення позицій на Харківщині

Президент України Володимир Зеленський обговорив із головнокомандувачем ЗСУ Олександром Сирським посилення позицій на Харківщині та інших гарячих напрямках.

Читайте також: