Атака «Шахедів» на Одещину: влада повідомила про постраждалих

Російські безпілотники атакували Одещину

У ніч на 10 лютого російські безпілотники атакували Одещину. Чотири людини постраждали. Про це розповів глава Одеської обласної військової адміністрації (ОВА) Олег Кіпер.

Перша атака була спрямована на Одесу. Всі дев'ять безпілотників були збиті нашими протиповітряними силами.

Однак, уламками одного зі збитих безпілотників пошкоджено технічну споруду портової інфраструктури та один працівник підприємства отримав поранення. Його доставили до лікарні.

Друга і третя атаки спрямовувалися на припортову інфраструктуру Подунав'я. Із загальної кількості 12 безпілотників, всі вони були знищені нашими протиповітряними силами.

Постраждали троє працівників припортових підприємств. Вони отримали чисельні поранення та мінно-вибухові травми. Усіх госпіталізували. Стан одного з постраждалих важкий. Наші лікарі надають йому необхідну допомогу

Також була атака на цивільну інфраструктуру Ізмаїла. У результаті, були пошкоджені технічні приміщення, дороги, автівки, будинки. Також спалахнула пожежа в приватному будинку і гаражі через падіння уламків збитого безпілотника.

Нагадаємо, що 9 лютого військові повідомили про наявність безпілотників, які рухаються в бік Одеси. А вночі на 10 лютого ворожі безпілотники атакували автозаправну станцію у Харкові, де стався вилив пального і спричинена пожежа. Загинули сімох осіб, включаючи дітей.