Гелікоптер з президентом Ірану на борту здійснив жорстку посадку, - ЗМІ

Гелікоптер з президентом Ірану на борту здійснив жорстку посадку, - ЗМІ

Вертоліт з президентом Ірану здійснив жорстку посадку

За попередніми даними, вертоліт Мі-171, на борту якого перебував президент Ірану Ібрахім Раїсі, здійснив жорстку посадку. Цю інформацію передає агентство "Хвиля" по посиланню на Reuters. Однак поки що ця інформація не підтверджена.

В колоні вертольотів було три, два з яких перевозили міністрів та чиновників і благополучно прибули до місця призначення. Але вертоліт Мі-171, на якому були президент Ірану Ібрахім Раїсі та міністр закордонних справ Хосейн Амір Абдулахіян, здійснив жорстку посадку в Азербайджані.

Раніше президент Ібрахім Раїсі зустрічався з президентом Азербайджану Ільхамом Алієвим на кордоні країни, де відбулася урочиста церемонія відкриття нових гідровузлів на річці Араз.

Ця інформація поки що не підтверджена, але супутники президента, які перебували з ним на борту вертоліту, змогли зв'язатися з центральним штабом, що приносить надію на відсутність жертв. Крім того, з Раїсі на вертольоті також перебували імам п'ятничної молитви Тебріза Сейєд Мохаммад-Алі Аль-Хашем та міністр закордонних справ Хоссейн Амірабдоллахян.

Розвідка Британії провела оцінку наслідків останніх успішних атак України у Криму.

Читайте також: