Бій Усик – Ф'юрі. В андеркарді виступить ще один українець

Українець Даніель Лапін проведе поєдинок на боксерському вечорі у Саудівській Аравії

18 травня у саудівському Ер-Ріяді відбудеться боксерський вечір, головною подією якого стане поєдинок за звання абсолютного чемпіона світу між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі. Проте перед цим двобоєм, на розігріві пройдуть ще дев'ять боїв. Один з них влаштує 26-річний українець Даніель Лапін, який зіткнеться з португальцем Октавіу Пудівітром. Про це повідомляє Суспільне.

Нагадаємо, що Лапін востаннє боксував у лютому, коли здобув нокаут у другому раунді над 34-річним чорногорцем Альміром Скрієлі. Його суперник Пудівітр провів останній бій у грудні 2023 року, перемігши Хуана Боаду технічним нокаутом.

Лапін дебютував на професійному рингу у 2020 році і з тих пір здобув дев'ять перемог, троє з яких нокаутом. У серпні 2023 року він став володарем титулу IBO Continental у напівважкій вазі.

Нагадаємо, що бій Усика та Ф'юрі було перенесено на 18 травня через травму, яку отримав Ф'юрі під час спарингу. Раніше Усик зустрівся з Ф'юрі після перемоги останнього над Френсісом Нганну і було проведено спільне фотошоу. Також варто зазначити, що Тайсон Ф'юрі був оштрафований судом за порушення правил.