Білорусь ввела режим контртерористичної операції в районі, що межує з Україною

Оголошено режим контртерористичної операції в районі Лельчиці

У Білорусі оголосили режим контртерористичної операції у Лельчицькому районі Гомельської області, яка межує з Україною. Про це повідомляє держінформагентство "Белта".

Зазначається, що у регіоні проводяться навчання комітету державної безпеки РБ. Журналістам у Лельчицькому райвиконкомі сказали, що "боятися нема чого", а оголошена тривога - чергове тренування спецслужб. Населення району просять зберігати спокій та підкорятися вимогам співробітників силових структур.

"У нас уже не вперше проходять навчання. Вони перевіряють готовність своїх структурних підрозділів", - заявили у відомстві.

Лельчицький район розташований на південному заході Гомельської області. Адміністративний центр - селище Лельчиці. На півдні він межує з Житомирською і Рівненською областями України.

ЗМІ розповіли про перекидання техніки до кордону з Україною

До слова, у ЗМІ з'явилася інформація, що Білорусь нібито перекидає техніку до кордону з Україною. Ці дані є неправдивими. Про це заявив спікер Державної прикордонної служби України Андрія Демченка в ефірі телемарафону.

Нагадаємо, білоруські військової пройдуть навчання на території Росії, щоб перейняти досвід загарбників у війні проти України.