Битва за Харківщину: Синєгубов розказав про останні події

Битва за Харківщину: Синєгубов розказав про останні події

Російські окупанти продовжують обстріли мирних мешканців прифронтових та прикордонних територій Чугуївського, Куп'янського, Харківського та Ізюмського районів Харківської області.

Вчора вдень внаслідок ворожого обстрілу в місті Вовчанськ зруйновано житловий будинок, повідомив уранці 21 грудня голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов у Telegram. Поранення отримала та була госпіталізована 72-річна жінка. Її стан медики оцінюють як середньої тяжкості.

"Триває пожежа на цивільному промисловому об'єкті в Ізюмському районі, що виникла внаслідок ворожого ракетного удару. Вогонь локалізували. На місці продовжують працювати пожежники, які роблять усе можливе для остаточної ліквідації займання", сказано в повідомленні.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

За добу піротехніки знешкодили 305 одиниць ворожих мін, вибухівок та боєприпасів.

"На лінії зіткнення тривають активні бойові дії. Ворог намагався піти в наступ у районі села Масютівка Куп'янського району, але зазнав невдачі та відступив із втратами. Наші захисники надійно тримають позиції та нищать живу силу і техніку ворога", додав Синєгубов.

Дніпропетровщину в ніч проти 21 грудня накрили ворожим вогнем російські окупанти. Вночі росіяни шість разів скеровували свої "Гради" та важку артилерію на Нікопольський район.

Читайте також: