Блогер з Маямі витратив $100 тис. на пластичні операції: який вигляд він має

Блогер з Маямі витратив $100 тис. на пластичні операції: який вигляд він має

24-річний Енджел Бімбо, блогер з Маямі, витратив $100 тис. на пластичні операції. Він народився та виріс у Мексиці, але змінив своє життя після переїзду до США, де почав свою історію з пластичною хірургією, повідомляє Daily Star.

Енджел заявив: "Мені подобається увага. Коли люди дивляться на мене, це мене збуджує. Я повністю залежний від пластичної хірургії". Він пройшов низку операцій, включаючи імплантацію сідниць та литок, а також декілька втручань для збільшення губ.

Енджел також зазначив, що якби він жив у Мексиці, він ніколи не змінився так сильно. Він виконує пластичні операції, щоб забезпечити собі більше уваги. Його улюблене місце на обличчі - губи, він любить, що на його обличчі є щось більше, ніж просто очі та ніс.

Усього це обходиться Енджелу у $1,5 тис. за місяць. Він ідентифікує себе як ляльку і любить отримувати різні коментарі в мережі. Деяким людям подобається його вигляд і підтримують його, але є й ті, хто не згоден з його способом життя.

Енджел каже: "Мені подобається коли на мене дивляться. Я люблю увагу. Відчуваю себе сильним, коли ти заходиш у кімнату, і всі зупиняються, щоб подивитись на тебе".

Інша історія про татуованого чоловіка з Техасу, Калеба Хендріксона, таксиста з витратами на татуювання у сумі $25 тис., також з'явилася в Daily Star.

Читайте також: