Чемпіон України з боксу, майстер спорту міжнародного класу, спецпризначенець. Згадаймо Олега Прудкого

Українці вшановують пам'ять Олега Прудкого, який загинув під час виконання службових обов'язків

Щодня о 9 ранку українці вшановують пам'ять усіх, чиє життя забрала російсько-українська війна. Нині згадаємо Олега Прудкого.

Олег Прудкий, який був чемпіоном України з боксу та спецпризначенцем, загинув 22 травня 2022 року під час несення служби. Воїн був поранений під час обстрілу. Його поранення були несумісні з життям. На той момент йому було 30 років.

Одного разу був дощ і – автобус не приїхав. Я вишикував своїх чигиринських хлопців й почав проводити тренування. Згодом мені хтось говорить: "Володимирович, дивіться, хто це біжить?". Дивлюсь, з боку села біжить хлопчина. Я його відразу впізнав – це був Олег Прудкий. Тоді я відповів – це біжить чемпіон

Олег Прудкий народився в селі Тіньки на Черкащині. Він закінчив школу та навчався в Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького. Олег почав займатися спортом ще з дитинства і обрав для себе бокс. Він став членом національної збірної команди України з боксу та був чемпіоном України у легкій вазі.

Олег Прудкий був відомий не тільки у спорті, але і у правоохоронних органах. Він пройшов навчання з прикладної стрільби та отримав вищу юридичну освіту. В підвищенні кваліфікації Олега приймала Донецький юридичний університет МВС України.

Тато навчив мене кататися на ковзанах, плавати, кататися на велосипеді. Всьому, про що тільки могла мріяти дитина. Я любила з ним їздити на море

Олега Прудкого відзначали як успішного спортсмена і професіонала у своїй справі. Він долучився до спеціального підрозділу поліції "КОРД" і виконував бойові завдання під час війни. Протягом всього часу Олег був приміром мужності та силі духу.

Трагедія забрала у Олега Прудкого всі майбутні плани та спогади з родиною. Він залишився у серцях своїх близьких як люблячий чоловік, тато та друг. Рідня завжди пам'ятатиме його як щасливого і великодушного людину. Усі українці вшановують пам'ять Олега та всіх загиблих за свободу та незалежність нашої держави.