"Де хочу, там і голю себе" – Єфросініна приєдналась до флешмобу "я не 10 з 10"

Ведуча Маша Єфросініна емоційно відреагувала на висловлювання Володимира Остапчука про жіночу депіляцію.

Вона приєдналась до флешмобу, який спровокував скандал. Заявила, що "кожна дівчина є 10 з 10" і повинна це усвідомлювати. Про це написала в Instagram.

"Шановні даватєлі порад про те, як має виглядати жінка, щоб ви її якось там оцінили, ось моя вам порада спершу візьміть сантиметри, та поміряйте собі те, що дуже добре пояснить вам, чому саме там наразі перебувають ваші мізки", зазначила.

Додала, що жінка сама обирає, голитися чи ні. Й має робити це не заради оцінки чоловіків.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

"Де хочу, там і голю себе.. а не тому, що маю це для когось робити. Як хочу, так і стрижуся.. а не тому, що маю підходити під чийсь типаж. Який маю настрій, так і вдягаюся.. а не так, як має одягатися жінка в моєму віці. Коли хочу, тоді і вагітнію… а не тому, що маю встигнути до певного віку", написала.

Прихильники погодились зі словами блогерки.

"Як сказав мій чоловік, бачиш який я у тебе толерантний, навіть з вусами тебе кохаю", "Так тримати, пані Маріє. Ваше висловлювання 10/10", "Де підписати петицію щоб до цих юних цінителів краси, завітав війсккомат?", "Коли сидять відомі чоловіки і зас*р*ють жінок то це не є нормою. І мене просто вражає кількість тих хто їх захищає", "Привезіть лазерку на фронт для дівчат, щоб виглядали для вас на 10/10. Боже, хлопці фу", писали в коментарях.

Нагадаємо, Остапчук у своєму подкасті разом з співаком Positiff і блогером Богданом Буше обговорювали волосся на тілі жінок, вагу та целюліт. Він сказав, що "дівчина має бути поголеною всюди" і закликав жінок робити депіляцію. Буше додав: "Без депіляції вона не може бути 10 із 10. А те, що вона вважає сорі".