Донька генпрокурора назвала "емоцією" скандальну заяву про життя в Монако

Донька генерального прокурора Андрія Костіна Анастасія, яка раніше заявила, що її "за**ало" закордонне життя у Шотландії і Фінляндії і що вона хоче повернутися "додому в Монако", вибачилася за сказане.

Сказала, що шкодує, "що дозволила собі емоційні незрілі висловлювання ще й з бранними словами". Про це написала в Instagram.

Донька генпрокурора розповіла, що цієї зими вона познайомилася з журналістом і волонтером із Фінляндії на ім'я Яннік Свенссон.

"Це була любов з першого погляду, він запропонував переїхати у Скандинавію до нього і я погодилась. Так я опинилась тут, де зараз є, у Фінляндії", сказала Анастасія Костіна.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Донька генпрокурора заявила, що у травні приїхала з Янніком в Україну.

"Ні я, ні хтось з моєї сім'ї не володіє жодною нерухомістю за межами України і ніколи не володів. У нас тут точно не розкішне чи безтурботне життя, зараз взагалі не до розваг", сказала.

Також сказала, що "волонтерить, працює та бере участь у різних проєктах на користь України".

"Я шкодую, що дозволила собі емоційні, незрілі висловлювання ще й з бранними словами. Розумію, що війна все сприймається інакше і дуже гостро. Але зробленого на жаль не вернеш", написала.

"Це був жарт, який можливо розсмішив би кілька друзів, але для людей, які мене вперше бачать це виглядає зрозуміло неприйнятно. Хочу сказати, навіть найменший вчинок кожного з нас може мати великий вплив. Тому давайте робити і заохочувати інших робити світ хоч трохи кращим сьогодні. Навіть просто посмішкою. Слава Україні", заявила Анастасія Костіна.

Раніше донька генпрокурора виклала селфі в Instagram, пожалілася на життя у Шотландії та Фінляндії і попросилася "додому в Монако".

Коли Андрій Костін був народним депутатом і головою Комітету з питань правової політики, його донька була помічницею його колеги по фракції "Слуга народу" Андрія Задорожного, а син Задорожного помічником Костіна, повідомляли журналісти "Радіо Свобода".