Дружина улюбленого сина королеви розкрила останні слова Єлизавети ІІ

Дружина улюбленого сина королеви розкриває останні слова Єлизавети ІІ
Дружина улюбленого сина королеви розкриває останні слова Єлизавети ІІ

Письменниця, меценатка, кінопродюсерка і телеведуча 63-річна Сара Фергюсон розкрила останні слова, які королева Єлизавета II сказала їй перед смертю.

8 вересня виповниться рік відтоді, як померла королева Єлизавета II. Про її останні слова герцогиня Йоркська повідомила під час подкасту "Чайні розмови з герцогинею та Сарою". Ексдружина улюбленого сина королеви принца Ендрю розповідала про свою боротьбу з раком молочної залози.

"Цей досвід спонукав мене бути собою. І це саме те, чого вимагала Єлизавета ІІ. Це останнє, що мені сказала королева: "просто будь собою, Саро". Вона так дратувалася, коли я була не собою. Але зараз я справжня, і мені вельми пощастило, що я можу бути собою", сказала вона.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Водночас незрозуміло, коли саме монархиня сказала ці слова ексневістці.

Сара Фергюсон вийшла заміж за улюбленого сина королеви Єлизавети ІІ 23 липня 1986 року. Церемонія їхнього вінчання відбулася у Вестмінстерському абатстві в Лондоні. Після весілля принц Ендрю отримав від Єлизавети II титул герцога Йоркського, а Сара стала герцогинею Йоркською. У шлюбі у пари народилися дві доньки: принцеса Беатріс і Євгенія Йоркські. Шлюб Сари та Ендрю тривав 10 років.

Сара Фергюсон, яка втратила свій титул герцогині Йоркської після розлучення, лишилася з принцом Ендрю у дружніх стосунках. Ні він, ні вона після розлучення більше не одружувалися. Попри розлучення, пара живе разом у Роял Лодж, що розташований на території королівських маєтків у Віндзорі.

У Великій Британії представили перші банкноти з портретом короля Карла III.

Портрет стане єдиною зміною в існуючому дизайні банкнот номіналом 5, 10, 20 та 50 фунтів стерлінгів, які введуть в обіг із середини 2024 року. Існуючі банкноти з портретом Єлизавети ІІ продовжуватимуть приймати в магазинах і після введення в обіг нових купюр.

Читайте також