Двоє українських дітей загинули внаслідок ракетного обстрілу Сектора Гази - МЗС

Міністерство закордонних справ повідомило, що двоє українських дітей загинули в Секторі Гази. Речник МЗС Олег Ніколенко підтвердив дану інформацію "Укрінформу".

За словами Ніколенка, МЗС України підтверджує смерть двох українських дітей 2014 та 2017 років народження в Секторі Гази. Їх особи вже встановлені.

Ніколенко висловив своє співчуття родинам загиблих дітей і наголосив, що Представництво України в м. Рамалла детально вивчає обставини трагедії і підтримує зв'язок з родичами.

Керівник відділення Посольства України при Палестинській національній адміністрації Максим Тьокін раніше повідомив про смерть двох громадян України в Газі 24 жовтня через ракетний обстріл.

Війська оборони Ізраїлю запланували наземну операцію в Секторі Гази. Міністр оборони Йоав Галлант назвав це "смертельним" нападом, як його цитує The Times of Israel.

The Times of Israel повідомляє, що після огляду району біля узбережжя Гази разом з ізраїльськими військово-морськими силами, Галлант заявив військовослужбовцям, що вони повинні бути готові до наступу, оскільки він неминуче відбудеться.