Дженніфер Лопес і Бен Аффлек зробили у День закоханих парні тату

Американська акторка й співачка 53-річна Дженніфер Лопес зробила разом із чоловіком 50-річним Беном Аффлеком символічні парні татуювання до Дня закоханих.

Свій перший День святого Валентина в якості одруженої пари зірки відсвяткували по-особливому. Новенькими тату співачка похвалилася у ніч проти 15 лютого в Instagram.

"Зобов'язання це сексуально", підписала артистка допис із серією світлин.

Татуювання Лопес зробила прямо під грудьми. Вона обрала прикрашений їхніми з чоловіком іменами знак нескінченності, який пронизує стріла.

Татуювання Бена збоку на торсі містить дві стріли, що перетинаються, літеру J над зхрещеними стрілами та літеру B знизу.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Також Дженніфер показала кілька романтичних і милих світлин за поцілунками та обіймами з Беном із їхнього архіву.

Пара одружилася торік 16 липня у Лас-Вегасі. Пізіше, у серпні, актори зіграли пишне весілля на кілька днів з друзями та родичами.

Дженніфер Лопес нещодавно стала героїнею нового кампейну бренду одягу, взуття та аксесуарів Coach. У зірки з'явилося вже декілька світлин, на яких артистка щедро демонструє не лише аксесуари, але й свою фігуру.

На початку року Лопес показала раніше небачені фото з весілля. Виконавиця виклала в Instagram короткий ролик, де показала, яким для неї виявився 2022 рік.