Джонсон пригадав відверті розмови з Єлизаветою II

Колишній прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон пригадав свої стосунки з покійною королевою Єлизаветою II напередодні першої річниці її смерті.

Він назвав аудієнції у королеви одночасно навчанням та сповіддю, з невеликою кількістю безкоштовної психотерапії, йдеться у статті для Daily Mail.

Єлизавета II завжди була коректною, але вміла й пожартувати.

"Дивно, як часто я думаю про королеву, хоча минув уже рік від дня її смерті. Справа не в тому, що наша покійна монархиня виявилася незамінною. Навпаки, новий король робить видатну роботу. І все ж я помічаю, що майже кожен день мої думки повертаються до розмов, які мені пощастило вести з Єлизаветою II. Це відбувається, коли я перебуваю в саду або безтурботно дивлюся у вікно. Саме через її людяність та співчуття ви, як прем'єр-міністр, відчували, що можете по-справжньому відкритися їй, розповісти їй абсолютно все. Якось я сказав їй, що мені наснився жах, що я спізнився до неї і герцога на аудієнцію" "Ви були голі?" запитала несподівано вона", поділився Джонсон.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Він згадав останню розмову з королевою у вересні 2022 року у замку Балморал.

"Наша остання розмова, того дня, коли я припинив бути прем'єр-міністром, відбулася лише за кілька днів до її смерті. Влітку минулого року вона знала, що її здоров'я погіршується, але вона була сповнена рішучості виконувати свою роботу як монархиня, протриматися доки не виконає найважливішу функцію проводить свого 14-го прем'єр-міністра (мене) і зустріне 15-го", розповів політик.

Королеві це вдалося. Вона вірила, що за допомогою сили волі та енергії люди можуть формувати свої цілі та змінювати свою долю.

8 вересня 2022 року померла королева Великої Британії Єлизавета II. Про смерть повідомив Букінгемський палац. Королеви не стало на 97-му році життя.

У Великій Британії оголосили 10-денний траур через смерть королеви Єлизавети ІІ. Вона керувала країною понад 70 років.