Єфросініна вперше за довгий час привезла дітей до Києва

Телеведуча Маша Єфросініна вперше за тривалий час наважилась привезти в Україну 8-річного сина Сашка та 19-річну доньку Нану.

Вони приїхали до Києва, щоб зустрітися з батьком, Тимуром Хромаєвим, який зараз служить у лавах ЗСУ. Про це зірка розповіла в Instagram.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

"Позаду 17 год за кермом з Варшави до Києва... Ми з дітьми вдома, нарешті. "Святкуємо" повернення двома повітряними тривогами поспіль: нічною та ранковою", написала.

Додала, що на кордоні був колапс на виїзд з України сотні автівок. Вона припускає, що це через інформаційну напругу про ЗАЕС. Проте на в'їзд до України стільки ж авто черга кілометрова.

Чоловік Єфросиніної, Тимур Хромаєв, майже повністю втратив свій бізнес в Україні, який будував роками. Причиною став повномасштабний напад Росії. Бізнес Хромаєва був розташований у тих містах, які окупанти зруйнували. Єдине, що дало Хромаєву сили вижити ментально це йти захищати Україну. На початку повномасштабної війни чоловік поставив Єфросініну перед фактом, що пішов до добровольчого батальйону Збройних сил України. Телеведуча стверджує, що коханий був під Херсоном, Кривим Рогом на Дніпропетровщині. І робив "дуже багато речей", які допомагали ЗСУ.