Fox News: Іран може атакувати Ізраїль протягом 24 годин

Іран готується до атаки на Ізраїль
Іран готується до атаки на Ізраїль

На Близькому Сході наростає напруженість. Франція, Німеччина та Велика Британія закликають Іран та його союзників утриматися від подальшої ескалації конфлікту, щоб уникнути загострення ситуації в регіоні.

За даними Fox News, існує загроза нападу Ірану та його проксі на Ізраїль протягом наступних 24 годин. Це відповідь на вбивство політичного лідера ХАМАС Ісмаїла Ханії, яке сталося в Тегерані минулого місяця.

ХАМАС відмовляється брати участь у нових переговорах про припинення вогню в Газі, якщо посередники не представлять план, заснований на попередніх переговорах.

На півночі Ізраїлю з території Лівану було запущено близько 30 ракет. Хезболла продовжує атакувати Ізраїль, не зважаючи на напади з боку Ізраїльських військових.

У Сирії спостерігається відродження терористичного угруповання "Ісламська держава". ІДІЛ набирає нових бойовиків в сирійській пустелі Бадія, проводить навчання для терористів-смертників та керує атаками на війська союзників.

Відповідь на це - авіаудари з боку американської авіації та надання повітряної підтримки для наземних операцій Сирійських демократичних сил проти підозрюваних осередків ІДІЛ.

Читайте також