"Ганебна ситуація": шоумен Юрій Ткач виправдався за проведення весілля блогеру, який влаштовував "п'яні вечірки"

Актор з команди "Квартал 95" Юрій Ткач, який був ведучим на весіллі Олега Захарова, фігуранта справи про "п'яні вечірки" із сексуальним насильством, заявив, що не знали про його скандальний минулий. Він визнав цю ситуацію ганебною та пообіцяв пожертвувати свій гонорар на потреби Збройних Сил України. Про це він повідомив в своєму Instagram.

Ткач заявив, що ні він, ні його оточення не знали про справу Захарова до вчора. Він також зазначив, що перед прийняттям комерційних замовлень вони запитують про політичні позиції людей, у яких проводитиметься весілля, але деякі особисті дані не завжди відомі.

Також шоумен відзначив, що використовувані фільтри не завжди ефективні та ця ситуація показала їхню неефективність. Він закликав інших публічних особистостей бути обережними у своїх діях, особливо в умовах війни.

Також Ткач зазначив, що він готовий відповідати за свої дії, і гонорар за весілля буде переданий на добрі справи, зокрема на потреби ЗСУ. Він сподівається на розуміння суспільства та відповіді на всі питання, пов'язані з цією справою.

  • Зіркові колеги й друзі підтримали Ткача в коментарях його посту в Instagram.
  • Актори Тарас Цимбалюк і Наталка Денисенко висловили свою підтримку.
  • Ведучий Анатолій Анатоліч назвав реакцію Ткача здоровою.
  • Співак Віталій Козловський назвав Ткача "братом" і висловив йому підтримку.

Також варто відзначити, що Юрій Ткач був ведучим на весіллі Олега Захарова, одного з учасників скандальної "п'яної вечірки", в якій було скоєно сексуальне насильство. Весілля відбулося в Edem Resort Medical Spa, одному з найдорожчих готельних комплексів України.