Гарріс розповіла, як атакуватиме Трампа

Гарріс атакує Трампа
Гарріс атакує Трампа

Камала Гарріс хоче критикувати Трампа

Камала Гарріс, яка може балотуватися на пост президента від Демократичної партії США, розповіла своєму виборчому штабу, яким чином вона намірує критикувати Дональда Трампа під час передвиборчих кампаній.

Гарріс відвідала місто Вілмінгтон у штаті Делавер, де провела зустріч зі своїми співробітниками, повідомляє The Hill.

За хижаків, які знущаються із жінок, – продовжила вона. – Шахраїв, які обкрадають споживачів. Брехунів, які порушують правила заради власної вигоди. Тому послухайте мене: я знаю типаж Дональда Трампа. І в цій кампанії я з гордістю – з гордістю! – протиставлятиму свої досягнення його послужному списку.

Таким чином, Гарріс намірено бачить себе як противагу Трампу, враховуючи свій досвід роботи прокурором та випадки кримінальних справ, пов'язаних з ним:

"Зважаючи на все це, нинішня кампанія – це не лише боротьба між нами й Дональдом Трампом, - сказала вона. – У цій кампанії є щось більше… Це дві різні версії того, яким ми бачимо майбутнє нашої країни".

Гарріс також повторила тези, які використовує Джо Байден, – що Трамп призведе до відкату країни, обмеживши права громадян та нанісши шкоду середньому класу шляхом надання податкових пільг корпораціям та багатім.

Джерело: Укрінформ

Читайте також