Генштаб ЗСУ підтвердив удари по двох ключових арсеналах РФ

Удари по російським арсеналам підтверджені
Удари по російським арсеналам підтверджені

Україна атакувала арсенали ворога та послабила його логістичну систему

Сили оборони України завдали потужного удару по двох ключових військових арсеналах РФ, значно послабивши логістичну систему ворога.

Як повідомляє "Хвиля", Генеральний штаб ЗСУ підтвердив, що вночі було атаковано арсенал "Тихорецьк" у Краснодарському краї - один із трьох найбільших складів боєприпасів оккупантів.

За наявною інформацією, в момент удару на території об'єкта знаходився залізничний ешелон, який доставив щонайменше 2000 тонн боєприпасів, частина яких, ймовірно, вироблялася Північною Кореєю. Також було знищено радіолокаційну станцію "Підліт", яка забезпечувала виявлення повітряних цілей у напрямку арсеналу.

Вибух складу під Тихорецьком, Краснодарський край, РФ

Другою метою став 23-й арсенал Головного артилерійського управління міністерства оборони РФ, розташований поблизу населеного пункту Жовтневий у Тверській області. Цей удар був завданий силами Служби безпеки України.

Внаслідок успішних атак на обох об'єктах зафіксовано масштабні пожежі та детонацію боєприпасів. Операцію було проведено завдяки злагодженій взаємодії різних підрозділів Сил оборони України, включаючи Сили безпілотних систем, Сили спеціальних операцій ЗСУ, СБУ та інші структури.

Генеральний штаб ЗСУ наголошує, що бойова робота з важливих військових цілей російських окупантів продовжується, демонструючи здатність України завдавати точних ударів по стратегічних об'єктах супротивника глибоко на його території.

Нагадаємо, раніше "Хвиля" розповідала та публікувала відео "прильотів" по складах у Тихорецьку та Жовтневому.

Читайте також