"Гра з вогнем": Зеленський відреагував на ядерні загрози Путіна

Президент Зеленський заспокоїв народ щодо ядерної загрози Путіна
Президент Зеленський заспокоїв народ щодо ядерної загрози Путіна

Зеленський відреагував на погрози Путіна: "Це лише залякування"

Президент України Володимир Зеленський прокоментував ядерні загрози, які висловив російський диктатор Володимир Путін. Він зробив це під час прес-конференції 27 серпня.

Згідно з словами Зеленського, погрози з боку РФ є лише залякуванням. Він стверджує, що Росія використовує цю тактику, щоб продемонструвати свою силу перед своїм суспільством і міжнародним співтовариством.

"Гра з вогнем". Мені здається, що це він сам цитує в себе. Він не вперше це каже. І щоразу, коли ядерна розвідка РФ знає про наполегливі наші кроки і, гадаю, розуміє, що ми близькі до рішень. Чим більше буде позитивних рішень (від західних партнерів – ред.), тим більшою буде напруга у медіапросторі РФ", - сказав лідер України.

Зеленський наголосив, що Росія постійно намагається налякати міжнародне співтовариство. Частиною цієї "залякуючої програми" є загрози використання ядерної зброї.

"Вірити в це - не вірити. Я про це говорив. Я вважаю, що Путін занадто любить своє життя. І тому мені здається, що він триматиметься за це крісло, за Кремль. І за підтримку суспільством його дій. Використання ядерної зброї навряд чи підтримає весь світ. Я думаю, буде дуже швидка відповідь усього світу. Або ми нічого не розуміємо у безпеці у світі, якщо комусь дозволено навіть думати про використання ядерної зброї", - додав президент.

Нагадаємо, Зеленський планує представити "план перемоги України" в Байдену, Харріс і Трампу.

Читайте також