ГС "Відсіч" готує українських захисників за підтримки FAVBET

Українська iGaming компанія FAVBET уклала партнерство з Громадською спілкою "Центр підготовки "Відсіч", яка займається підготовкою громадян до участі в захисті від збройної агресії.

Учасники "Відсіч" проходять навчальні тренування і освоюють основи військової підготовки, включаючи безпеку, особливості засобів захисту та їх застосування, поводження зі зброєю, вогнепальний бій і самозахист.

Команда ГС "Відсіч" також навчає учасників важливим аспектам психології поведінки людини в різних ситуаціях та розповідає, як здолати бойовий стрес.

Компанія FAVBET співпрацює з ГС "Відсіч" в рамках своєї системної роботи та благодійництва, спрямованого на підвищення обороноздатності України. Проєкт вже надавав допомогу ЗСУ та іншим силам оборони, передаючи автомобілі, дрони та фінансову допомогу на суму понад 210 млн грн.

За перший тиждень 2024 року ударні роти проєкту "Армія дронів" знищили 228 окупантів і 182 опорні пункти, повідомив Віцепрем'єр-міністр, Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров.