Хештег "Слава Україні" очолив тренди Twitter ‒ світ реагує на розстріл росіянами українського полоненого

Хештег

Хештег #Slava Ukraini у понеділок, 6 березня, очолив світові тренди Twitter після оприлюднення відео розстрілу російськими військовими беззбройного українського полоненого.

Менше, ніж за добу в соцмережі з'явилося понад 87 тисяч твітів, присвячених убитому окупантами українцю. Про це свідчить статистика Twitter.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Українці всього світу викладають фото героя та відповідають: "Героям слава!". Світових лідерів закликають звернути увагу на черговий військовий злочин росіян.

Зокрема, міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба закликав прокурора Міжнародного кримінального суду Каріма Хана негайно розпочати розслідування розстрілу російськими окупантами українського військовополоненого за слова "Слава Україні".

Російські окупанти розстріляли безбройного українського військовополоненого за слова "Слава Україні". Відео у соцмережах з′явилося 6 березня.

Уповноважений Верховної Ради з прав людини Дмитро Лубінець відправив міжнародним партнерам і колегам-омбудстменам відео вбивства російськими окупантами полоненого українського військового. За його словами, РФ відповідатиме за кожен скоєний воєнний злочин. Служба безпеки України зареєструвала кримінальне провадження за фактом розстрілу російськими окупантами українського полоненого.

Президент Володимир Зеленський прокоментував вбивство українського військовополоненого. Він пообіцяв, що російські вбивці будуть знайдені.

Читайте також: