Холодно, але без опадів: синоптик спрогнозувала погоду на 9 та 10 березня

У підготовленому прогнозі погоди на найближчі вихідні в Україні передбачається суха погода із збільшеним атмосферним тиском. Температура повітря не перевищуватиме +14 градусів, проте ці показники будуть досягатися лише в деяких регіонах.

Національна синоптична Наталія Діденко, посилаючись на власні прогнози, повідомляє цю інформацію, повідомляє "Хвиля".

Погода в Україні 9 та 10 березня

У суботу, 9 березня, очікується холодно, вдень температура підніметься лише до +2+6 градусів. Найтепліше буде на заході країни, де очікується +7+11 градусів.

У неділю, 10 березня, буде трохи тепліше - від +5 до +10 градусів. Західна частина та Вінницька область зазнають найбільшого потепління, з очікуваними показниками +7+14 градусів. Східна частина країни залишатиметься холодною, з температурою вдень від +2 до +4 градусів.

Погода в Києві 9 та 10 березня

У столиці вихідних опадів не очікується. Температура повітря буде нижчою 9 березня, коли вдень очікується +2+4 градуси, проте 10 березня потеплішає до +5+8 градусів.

Якої погоди чекати найближчим часом

Діденко також прогнозує більше опадів в Україні наступних вихідних, особливо у неділю. Через похолодання деякі області можуть перейти з дощу до мокрого снігу.

Раніше було повідомлено про нові ціни на бензин, дизельне паливо та автогаз, які встановили WOG, Shell, ОККО та інші автозаправні станції в Україні.