"Холостяк" Черкасов розлучився - блогер

Учасник сьомого сезону романтичного шоу "Холостяк" Дмитро Черкасов розлучився зі своєю дружиною Олександрою. Інформацію про це розповів блогер Богдан Беспалов, який посилається на власних інсайдерів. За його словами, Черкасов має турецький паспорт і живе на дві країни.

Коли додому до України, Дмитро проживав у будинку, який купив у місті Бровари разом зі своєю дружиною і дітьми. Однак, під час останнього візиту в Україну, вони поїхали до посольства, щоб оформити розлучення. Причиною розриву стала поява нової дівчини у Черкасова.

"Олександра привітала його з річницею весілля, а він вже нічого про неї не пише. І через це вона перестала вести свій Instagram. Вона каже, що не знає, як все це подолати, особливо тепер, коли він вже має іншу. Кажуть, йому 22 роки, і це якась журналістка", - підсумував Богдан Беспалов.

  • Головний герой сьомого сезону романтичного шоу "Холостяк" Дмитро Черкасов розлучився зі своєю дружиною Олександрою.
  • Про це розповів блогер Богдан Беспалов, посилаючись на власних інсайдерів.
  • Заявив, що Черкасов має турецький паспорт, тому він живе на дві країни.
  • Коли він приїжджав в Україну, то жив у будинку, купленому в Броварах, разом зі своєю дружиною і дітьми.

Український телеведучий Микита Добринін вперше прокоментував своє розлучення з Дашею Квітковою. Він зазначив, що цей момент він уже пережив і не носить зла на колишню партнерку. Додав, що розлучення забрало у нього багато сил та енергії.

Український телеведучий Микита Добринін вперше прокоментував розрив з Дашею Квітковою. Зауважив, що цей момент він уже пережив і не тримає зла на колишню. Додав, що розлучення забрало багато сил та енергії.