Кадрові рішення будуть. Президент заінтригував змінами у великих містах

Президент Володимир Зеленський анонсував кадрові рішення після перевірок міст щодо стану укриттів.

Висновки невтішні. Особливо цинічна і ганебна ситуація у тих містах, які мають значний фінансовий ресурс, але, на жаль, інші пріоритети. Про це Зеленський сказав у відеозверненні, повідомляє Gazeta.ua.

"Висновки невтішні. Майже по всій країні. Це і Київ, і Запоріжжя, і Харків, і Дніпро, і Конотоп, і Біла Церква, і багато інших міст. Кадрові рішення будуть", заявив президент.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Міністри внутрішніх справ Ігор Клименко та з питань стратегічних галузей промисловості Олександр Камишін представили перші підсумки перевірки укриттів в областях, повідомив Зеленський.

"Доступні і надійні укриття по всій країні мають бути й будуть пріоритетом для керівників усіх рівнів. Безпека перший пріоритет", заявив президент.

Генеральний прокурор Андрій Костін поінформував про позовну роботу для повернення приміщень укриттів, які незаконно вивели з власності громад, сказав Зеленський.

"На сьогодні вже понад 400 таких позовів по країні, робота триває", повідомив глава держави.

Мера Києва Віталія Кличка хочуть звільнити з посади голови Київської міської державної адміністрації. Це рішення розглядає президент, повідомили ЗМІ.

КМВА може очолити голова Миколаївської ОВА Віталій Кім, також писали ЗМІ.